Elite Szalon

Elite Szalon

ELITE SZALON - 1St CLASS - MAGIC MOMENT

Szalonunk 2007.decemberében új kollekcióval lepte meg a házasulandó hölgyeket. Ez az új kollekció azoké a magabiztos nőké, akik tudatosan keresik a legjobbat a “nagy napra”, ahol ők akarnak - párjukkal együtt- a középpontban lenni, akik klasszikus ruháikkal az “örök” menyasszonyok szeretnének lenni. Az Elite szalon nekik kínálja elsősorban a legújabb amerikai kollekciójukat a Unspoken Romance-t.

1995-ben nyilt meg első szalonunk a Pannónia utca 12. szám alatt Magic Moment néven. Menyasszonyi ruháinkat már az első szezontól megkedvelték a házasulandók, ezért a következő években több szalont is nyitottunk a városban, többek között az Elite szalont is 1999. májusában. Hasonló kollekciókkal indultunk, mint az anyaüzlet, ahol a mai napig megtalálhatók a Mori Lee, Sincerity, Egon Von Fürstenberg, Sabrina márkájú menyassszonyi ruhák.

Az Elite szalon nemcsak újabb üzlet, hanem olyan hely, ahol az ember pillanatokat kaphat mások boldogságából.

“Jó itt dolgozni!” - mondják sokszor. Igen jó, mert mi boldog arákat öltöztetünk, részesei lehetünk örömüknek, ha csak kis mértékben is. Ehhez szeretnénk a továbbiakban is hozzájárulni szaktudásunkkal, a szalon kellemes légkörével, és nem utolsó sorban újabb - amerikai Unspoken Romance - kollekciónkkal. Ezek különböztetik meg az Elite szalont a többi hasonló profilú szolgáltatótól, amely a Teréz krt. 31. szám alatt található.
Várunk minden kedves érdeklődőt, hogy mi is részeseivé válhassunk ünnepüknek, boldogságuknak.

Elite szalon