Kismama kedvezmény 2018

 Kedves Kismama menyasszonyok!
 
 
 
Kismama menyasszonyok számára az Elite szalon továbbra is 50% kedvezményt biztosít a szalonban található  bármely menyasszonyi ruha kölcsönzési díjából.
Ez a kedvezmény menyasszonyi ruha vásárlásakor nem érvényes.
További kedvezménnyel nem összevonható!
 
Kismamáknak ajánlható ruháinkról alább olvashatnak:
 
 
Menyasszonyi ruhák kismamáknak az Elite szalonban
 
            Minden évben egyre több kismama keresi fel az Elite szalont menyasszonyi ruhát keresve. Szalonunk kifejezetten kismamáknak ajánlható menyasszonyi ruhákkal is foglalkozik.
 
            Természetesen a ruha kiválasztásánál szem előtt tartjuk a kismama kényelmét ugyanakkor hangsúlyt fektetünk arra a fontos tényre, hogy a menyasszonyi ruha a lehető legcsinosabb legyen viselőjén.
 
            Személy szerint nem vagyok híve a mell alatt húzott és onnan erőteljesen bővülő modelleknek, pontosan azért, mert ezek a fazonok még jobban erősítik a kismamát. Mell alatti szabásvonallal rendelkező, könnyű , muszlin anyagú menyasszonyi ruhákat és olyan menyasszonyi ruhákat is tartunk melyek a gömbölyödő pocakot nem hangsúlyozzák ki. 
Mindenféleképpen javasolni szoktuk a menyasszonyi ruha alá a tüllös illetve abroncsos alsószoknyát, amely a tévhittel ellentétben se nem nehéz, se nem láttatja viselőjét erősebbnek!
 
            Félre értés ne essék nem takargatni akarjuk ezzel a pocakot, hanem szeretnénk az amúgy is labilisabb lelkivilágú menyasszonyoknak is megmutatni, hogy pocakosan is lehet valaki csinos!
 
            Legszerencsésebbek az empire fazonú ruhák illetve az egybeszabott ruhák, ahol a szoknya- és derékrész nem hangsúlyos. Hálás modellek még azok is, amelyeken kereszt irányban húzódó ráncok találhatók illetve, ahol a díszítés hosszanti irányban nyújtja az alakot. Fontos a kismamáknak készült menyasszonyi ruháknál a dekoltázs hangsúlyozása. Egy szép kivágás nagyon mutatóssá teheti a legegyszerűbb ruhát is.
 
            A kiegészítőknek mindig nagy szerep jut, de elmondhatjuk, hogy kismamák esetében különösen így van ez. Egy szép nyaklánc, fülbevaló, a jól kiválasztott hajdísz, esetleg egy kisebb fátyol szépen keretezi a terhességben kiviruló arcot.
 
   Kismamák esetében különlegesen nagymértékű kedvezménnyel szeretnénk kedveskedni menyasszonyi ruha kölcsönzési árainkból!
 
 Ezzel a különlegesen nagy mértékű kedvezménnyel szeretnénk könnyíteni kismama menyasszonyaink terhein, tudván , hogy az ő esetükben az esküvőre az anyagi készülődés is jóval rövidebb, mint a nem kismama menyasszonyok esetében, valamint kismama menyasszonyainknak a születendő babával kapcsolatban is több kiadásuk lesz.
Jelen kedvezményünk egész 2018  évre érvényes! A kismama kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.
 
Természetesen a választék függ a kedves menyasszony méretétől és a terhességi hetek számától is!/ 
Menyasszonyi ruhapróbára nem kötelező, de érdemes bejelentkezni, körülbelül 2-5 héttel az esküvőt megelőzően. Sokkal korábban nem érdemes ruhákat próbálni az esetleges méretváltozás miatt.  A rövid határidő miatt nem kell aggódni, minden esetben keresünk és igyekszünk megfelelő ruhát találni kismama menyasszonyainkanak, még két nappal a tervezett esküvő előtt is!
 
Bejelentkezés: 
 
 
+36-20-9863390
 
Elite szalon