Menyasszonyi ruha divat

 
Mint a felsőruházatban általában a menyasszonyi ruháknál is vannak aktuális trendek, divatirányzatok.
A kérdés az, hogy ezeket az irányzatokat szükséges-e követni? Van aki szeret minden időben és szituációban divatos lenni, annak mindenféleképpen azt ajánlom, hogy ragaszkodjon az aktuális trendekhez. Egyetlen megjegyezni való lenne, hogy a nagyon extravagáns ruhák az esküvő pillanatában talán még megfelelőek is, de évek múltán ugyanaz az  extravagáns ruha nevetségessé is mutálódhat. Ugyanez áll az egyik esküvői magazin címlapján látható, úgymond divatosnak titulált fekete "menyasszonyi ruhára" is. Gondoljunk a színek szimbólikus jelentésére is! Kár, hogy a magazin ezzel pont azt hangsúlyozta , hogy aki nem fekete ruhát szeretne esküvőjére az a divat mögött jár! Holott ez csak rájuk igaz! Ugyanis ezekkel a ruhakölteményekkel a tervezők kizárólag a menyasszonyok  figyelemét  szerették volna felkelteni a márka iránt.
Szerencsére önmaguk kifejezését fontosnak tartó hölgyeknél az "aktuális" irányzatoknak nincs jelentősége. Viszont nincsenek könnyű helyzetben, mert a legtöbb szalon kínálatában csak trendi ruhák állnak rendelkezésre. Az ettől eltérő szabású ruhák szinte fellelhetetlenek! Ilyenkor vagy a méreg drága varratás jöhet szóba, melynek kimenetele kérdéses, vagy a heteket is felölelő keresgélés.
Az Eliteszalon mindíg is fontosnak tartotta, hogy ne csak a legutolsó divattrendnek megfelelő ruhák legyenek megtalálhatóak kollekcióikban, sőt határozott cél, hogy a legszélesebb igényeket is ki tudják elégíteni.  A klasszikus bár modern stílusjegyekkel, díszítéssel, alapanyagokkal elkészített ruhák újra megtalálhatók a legjelentősebb divatházak kínálatában, így szalonunkban is. 
Talán ezzel is magyarázható, hogy immáron 15. éve vannak jelen a menyasszonyi ruhákkal foglakozó szakma élvonalában.