Menyasszonyi ruha divat 2011

 Menyasszonyi ruha divat 2011
 
            Milyen lesz a menyasszonyi divat 2011-ben? Mostanra már minden nagyobb esküvői ruhakészítő divatház feltárta a jövő évre szánt kollekcióját. Bemutatták a szakmai közönségnek is a legújabb ruhakölteményeket.
 
            Összevetve a kollekciókat nagy változás - menyasszonyi ruhák terén - nem várható a 2011-es évre.
 
            Minden készítő folytatja azt a stílust, amely az erőssége, ilyen a klasszikus stílusú, a finoman elegáns és a minimál stílusú is.
2011-re nagyobb részt maradnak a vállpánt nélküli, illetve spagetti pántos felsőrészek, amelyek legtöbbször finoman díszítettek, platina színnel árnyaltak, esetleg hajtásokat alkalmaztak. Szerencsére egyre több ruhához bolerót is terveztek, gondolván a templomi esküvőkre is, ahová igen kivágott, pánt nélküli ruhában nem illik megjelenni. Sajnos csak elvétve találhatók vállpántos, illetve ejtett vállú menyasszonyi ruhák.
A ruhák felsőrésze egyre nyújtottabb, majdnem csípőig leérő. (Vigyázat az ilyen ruhák magas hölgyeknek állnak igazán jól! Nem szabad abba a hibába esni, hogy pusztán a divat miatt nem az alkatunknak megfelelő ruhát választunk!)
Egyértelműen továbbra is divatosak az aszimmetrikus szoknyák és a nagy tüll szoknyás romantikus ruhák, melyek derekát gyakran színes (ezüst, bronz illetve más pasztell színű) szalagok masnira kötve díszítik.  A nagy tüllszoknyás ruhák is inkább a magasabb, vékony testalkaton csodálatosak.
2011-re több –úgymond- sellő fazonú ruhát álmodtak meg a tervezők a menyasszonyoknak. Akinek az alakja megengedi, jól dönt, ha ezek közül a ruhák közül választ. Könnyű viselni és ragyogóan követik a hibátlan alkatot. 
A ruhák színében továbbra sincs átütő változás, marad a klasszikus fehér, a gyöngyház és a pezsgő színű ruha 2011-re is. Néhány kollekcióban van próbálkozás bordó-fehér színben, illetve fekete-fehér színben is, de ezek aligha számíthatnak Magyarországon sikerre menyecskeruha kinézetük miatt, illetve a magyar hagyományok miatt is. Egyedül a halvány rózsaszín menyasszonyi ruha lehet újdonság a 2011-es évre.

Mindenkinek kellemes válogatást kívánok kollekcióinkban! 
http://eliteszalon.hu/kollekciok/unspoken_romance
http://eliteszalon.hu/kollekciok/karelina_sposa
http://eliteszalon.hu/kollekciok/couture_collections