Mivel lehet spórolni az esküvőn?

Természetesen pont az esküvő az, amin az ember nem szeretne spórolni, de ha muszáj, akkor

itt van egy pár tipp:
1.) Menyasszonyi ruhához olcsóbban is hozzá lehet jutni, ha figyelik az aktuális akciókat, például az Elite szalon nyitó oldalán gyakorta láthatnak, viszonylag rövid határidőkkel, de markáns kedvezményeket. Így akár 80.000.-Ft is megtakaríthatunk! Érdemes a Facebook-on is követni minket, ahol szintúgy hírt adunk kedvezményeinkről, illetve újdonságainkról is.  
http://www.facebook.com/pages/Elite-esk%C3%BCv%C5%91i-ruhaszalon/118322614869541
A vőlegényi öltönyön is hasonlóképpen takaríthatunk meg jó pár ezer forintot, ha figyeljük az aktuális akciókat a www.magicmoment.hu oldalán, ahol vőlegényi- és ceremónia öltönyök széles választékát kínálják.
2.) Meghívót már a mai színes nyomtatókkal szépeket készíthetünk, csak a fantáziánk szabhat határt!
 Dekorációs boltokban széles választékban tartanak esküvői meghívókat, illetve azok elkészítéséhez alapanyagokat, amelyekből személyesebb meghívókat is készíthetünk.
A kész meghívók, ha kézzel írjuk meg őket még kedvesebbek, mint a nyomtatott társaik. Megjegyezném még, hogy eredetileg a meghívókat kézzel írták, és a szülők voltak a meghívók gyermekeik esküvőjükre!
3.) A menyasszonyi csokron nem szabad spórolni, de a további virágdíszítésen jelentős összegeket takaríthatunk meg, ha a virág nagykereskedésben szerezzük be a templomba, illetve az étterembe szánt virágokat. Az sem mindegy, hogy hol rendeljük meg a menyasszonyi csokrot. Kissé bizarr, de a temetők közelében a virágosok sokkal olcsóbban dolgoznak, mint a városközpontokban működő társaik. Több helyütt készítenek az asztaldíszbe behelyezhető menyasszonyi csokrot is.
3.) Gyűrűpárnára sem érdemes költenünk, mert könnyedén megvarrható, és egyénivé tehető.
Ha valaki mégsem érezné magában ezt a tehetséget, akkor valószínűleg a családban, barátok közt hamar találna vállalkozó kedvű, szívét-lelkét beleadó segítő társat ebben a feladatban is. 
4.) A legnagyobb összegű megtakarítást érhetjük el, ha az esküvői díszvacsorára kiválasztott étteremmel meg tudjuk beszélni, hogy a drága égetett szeszes italokat magunk szerezzük be, és csak felszolgálási díjat fizessünk. Érdemes ital nagykereskedésekből ezeket beszerezni az éttermi árak töredékéért.
Hasonló képen járhatunk el a süteményekkel is, amit családunk tagjai és barátaink szívesen elkészítenek és össze sem hasonlíthatók a legjobb cukrászdai süteményekkel sem!
 
Persze optimális esetben a fent leírtakra semmi szükség sincs, de ha valakinek sikerült adnom egy jó tanácsot, akkor már nem volt hiába való ennek a cikknek a megírása.
Kellemes készülődést kívánok mindenkinek!